top of page

Ευεξία

1.png
333.jfif

Spine Force
 

To Spine Force είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που λειτουργεί στη σπονδυλική στήλη από μεσα προς τα έξω (CORE), αναλύοντας, θεραπεύοντας και βοηθώντας στην πρόληψη των μυοσκελετικών παθήσεων, ενώ προάγει τη γενική υγεία και ευεξία αυτης. Το SpineForce ™ είναι το μόνο μηχάνημα στον κόσμο που μπορεί να διεγείρει ολους τους μυς της σπονδυλικής στήλης. To Spine Force είναι το μόνο μηχάνημα στον κόσμο που τρισδιάστατα ενισχύει τους πυρήνες των σπονδυλικών μυών. Η ταλαντευόμενη πλατφόρμα εντοπίζει τις αδυναμίες και / ή τις ανισορροπίες στη σπονδυλική στήλη, δημιουργώντας εξατομικευμένα πρωτόκολλα άσκησης για τις ειδικές ανάγκες των ασθενών. . Αυτό βοηθά τους παρασπονδυλικους μυς να κρατούν τους σπονδύλους στην κατάλληλη θεση και τους μεσοσπονδυλιους δίσκους επισης. Αυτό μπορεί να προσφέρει άμεσα, βιώσιμα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Το SpineForce ™ κινητοποιει μέχρι 180 μυς ταυτόχρονα, ενισχύοντας τις μυϊκές αλυσίδες, βελτιστοποιώντας το συντονισμό αυτων και τονώνει την ισορροπία βελτιώνοντας τη στάση του σώματος.

pro7-3.jpg

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ POWER PLATE
 

Η Πλατφόρμα δόνησης Power Plate αποτελεί μια σπουδαία εναλλακτική λύση για τη γρήγορη αποκατάσταση των ασθενών με μυοσκελετικά – νευρολογικά προβλήματα. Έχει άμεση βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αυξημένη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία,  καλύτερο εύρος κίνηση και μας βοηθάει στη μείωση του μυϊκού σπασμού.

Ενδικνύεται για:
 

-Αυξημένη καύση λίπους

-Κυτταρίτιδα και αισθητική

-Ταχεία ανάπτυξη των μυών

-Αύξηση της κινητικότητας

-Περισσότερη αντοχή

-Βελτίωση του συντονισμού

-Περισσότερη αντοχή

AdobeStock_118466078.jpeg

TRX
 

Το ΤRΧ αποτελεί ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής με τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε τρεις διαστάσεις), λειτουργικές προπονήσεις (functional training) οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.

Κατά την διάρκεια των ασκήσεων κρατιέστε απο τον ιμαντά και το σώμα είναι σε κλήση, η άσκηση αυτή οφελεί στη δύναμη, την ισορροπία και την μυϊκή υπερτροφία.

Κάθε άσκηση που πραγματοποιείται με τη χρήση του ΤRΧ βοηθά στην ενεργοποίηση του κορμού που περιλαμβάνει τους κοιλιακούς, τους γλουτούς, τους καμπτήρες του ισχύου, τους εσωτερικούς μύες της λεκάνης, τους ραχιαίους και τους μύες της πλάτης και του στήθους.

 

Ενδικνύεται για:

-βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής

-βελτίωση της ισορροπίας

-για αύξηση μυϊκού ιστού

-δυναμώνει όλους τους μυς γύρω από τις αρθρώσεις, βελτιώνει και την ελαστικότητά τους

-βοηθά στη διατήρηση της οστικής μας μάζας

-αυξάνει το μεταβολισμό

cellairone_application 1.jpg
CellAirOne NEW_no background.png

Hypoxia hyperoxia interval

Η ενδιάμεση θεραπεία υποξίας και υπεροξίας είναι μια μορφή οξυγονοθεραπείας για τα κύτταρα. Καθαρό οξυγόνο (υποξία, φάση ερεθισμού) και αέρας πλούσιος σε οξυγόνο (υπεροξία, φάση ανάκτησης) προστίθενται εναλλάξ στο σώμα για λίγα λεπτά τη φορά.

 

Η ονομασία θεραπεία υποξίας-υπεροξίας διαστήματος προέρχεται από αυτήν την αλλαγή. Αυτή η αλλαγή μεταξύ του καθαρού οξυγόνου και του πλούσιου σε οξυγόνο αέρα πυροδοτεί βιοχημικές διεργασίες και μια αλυσίδα θετικών αντιδράσεων στα κύτταρα του σώματος. Τα κύτταρα και οι λειτουργίες τους ενεργοποιούνται, ακολουθούμενα από βιοχημικές αντιδράσεις και διαδικασίες γενετικής μεταγραφής.

Το IHHT στοχεύει να αυξήσει ξανά τον αριθμό των υγιών μιτοχονδρίων (σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής κυττάρων), να απωθήσει τα αδύναμα και έτσι να αυξήσει το ενεργειακό ισοζύγιο στα κύτταρα.

 

Με τη σειρά του, αυτό οδηγεί σε περισσότερη απόδοση, προαγωγή του μεταβολισμού των κυττάρων και αυξημένο αίσθημα ευεξίας. Για παράδειγμα, βοηθά στην τόνωση της καύσης λίπους, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ή μειώνει τη φλεγμονή. Εδώ και πολλά χρόνια, το IHHT χρησιμοποιείται με επιτυχία για τη θεραπεία ενός διαταραγμένου ενεργειακού μεταβολισμού και, ειδικότερα, για μια μεγάλη ποικιλία χρόνιων ασθενειών, καθώς ενεργοποιούνται οι διαδικασίες αυτοθεραπείας του σώματος.

 

Η διαλειμματική θεραπεία υποξίας και υπεροξίας χρησιμοποιείται για αθλητές και για τη θεραπεία χρόνιων και εκφυλιστικών ενδείξεων. Υπόσχεται γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και συνολική ευεργετική επίδραση στη διαδικασία επούλωσης.

bottom of page