loader image
Rediscover Your Strength

BODY HEALTH CENTER

ΘΕΡΑΠΕΙΑ PAPIMI

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

PAPIMI

Ανακαλύψτε τη μεταμορφωτική δύναμη της θεραπείας Papimi, στο Body Health Center. Η καινοτόμος θεραπεία Papimi παρέχει στοχευμένη παροχή ενέργειας σε αδύναμα κύτταρα του σώματος, αποκαθιστώντας τη φυσική τους ισορροπία & προάγοντας τη συνολική αρμονία μέσα στον οργανισμό. Αξιοποιώντας τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τις μαγνητικές ώσεις του παπίμι, αυτή η θεραπεία διεγείρει και ενδυναμώνει τα κύτταρα, επιταχύνοντας τη διαδικασία επούλωσης & ανακουφίζοντας από τον πόνο, τη φλεγμονή και το οίδημα.

Ανακαλύψτε τη μεταμορφωτική δύναμη της θεραπείας Papimi, στο Body Health Center. Η καινοτόμος θεραπεία Papimi παρέχει στοχευμένη παροχή ενέργειας σε αδύναμα κύτταρα του σώματος, αποκαθιστώντας τη φυσική τους ισορροπία & προάγοντας τη συνολική αρμονία μέσα στον οργανισμό.

papimi treatment
Papimi therapy
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γνωρίστε Τη Θεραπεία
Μαγνητικού Πεδίου Papimi

foot gait analysis
1

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Ενισχύστε τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του σώματός σας

2

Χαλάρωση & ανακούφιση από το άγχος: Βρείτε την απόλυτη ηρεμία με τη θεραπεία Papimi

3

Υποστήριξη αποτοξίνωσης: Καθαρίστε τα φυσικά & ενεργειακά συστήματα του σώματός σας

4

Καλύτερες αθλητικές επιδόσεις: Ενισχύστε την αντοχή & γενικότερη σωματική σας απόδοση

5

Νοητική διαύγεια: Βελτιώστε τη συγκέντρωση & τη γνωστική λειτουργία με το Papimi

papimi treatment
papimi therapy

Απαράμιλλή ανακούφιση από τον πόνο, αύξηση της ενέργειας των κυττάρων & ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης του σώματός σας με τη θεραπεία Papimi

Το σώμα αποτελείται από εκατομμύρια κύτταρα. Εάν το κύτταρο του σώματος γίνει πολύ αδύναμο, η τάση του κυττάρου πέφτει και υπάρχει δυσαρμονία στον οργανισμό. Η Papimi επιτρέπει την απαραίτητη παροχή ενέργειας ακριβώς σε αυτό το σημείο!

Ενεργοποιήση Των Κυττάρων

Εκμετάλλευση Μαγνητικών Παλμών: Διέγερση της Κυτταρικής Ανανέωσης & Εναρμόνιση του Σώματος

Ανακούφιση Πόνου & Φλεγμονών

Επιταχυνόμενη επούλωση: ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή για βέλτιστη αποκατάσταση

Υποστήριξη Ορθοπεδικής Ευεξίας

Ενίσχυση Αποκατάστασης της Μυοσκελετικής σας Υγείας

Τι Είναι & Πώς Λειτουργεί η Θεραπεία Papimi ;
Ποια Είναι Τα Πλεονεκτήματα Για Την Υγεία Σας ;

Τα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από την υπερσύγχρονη συσκευή μαγνητικού παλμού Papimi, διεισδύουν στο σώμα μέσω βρόχων μαγνητικών ιόντων & διασφαλίζουν ότι το εσωτερικό του κυττάρου διεγείρεται και ενδυναμώμεται. Η προκύπτουσα αύξηση του δυναμικού στην μεμβράνη των κυττάρων σημαίνει ότι ανανεώνονται & η διαδικασία επούλωσης στο σώμα επιταχύνεται σε σημαντικό βαθμό. Οι συσκευές μαγνητικού παλμού Papimi χρησιμοποιούνται κυρίως για την εξάλειψη του πόνου κάθε είδους, οξέος ή χρόνιου, φλεγμονής & οιδήματος. Το σύστημα θεραπείας επαγωγής ιόντων λειτουργεί με μαγνητικά πεδία μέσα στο σώμα που φθάνουν σε βάθος 20 cm.

Το λαμπρό μυαλό πίσω από το Papimi δεν είναι άλλος από τον καθηγητή Δρ Πάνο Παππά, ο οποίος υποστηρίζει ότι η συσκευή μαγνητικού παλμού αυξάνει την ενέργεια των κυττάρων & την αποκαθιστά στα φυσιολογικά του επίπεδα!

Η θεραπεία χρησιμοποιείται σε πολλές παθήσεις. Οι πιο συχνές περιπτώσεις είναι ορθοπεδικού χαρακτήρα, όπως η μετεγχειρητική επούλωση εμφυτευμάτων ή εκφυλιστικές δυσλειτουργίες του σκελετού, της σπονδυλικής στήλης & του μυοσκελετικού συστήματος.

Ένα, πολύ σημαντικό πλεονεκτήματα της θεραπείας Papimi, είναι ότι η νανο-παλμική δράση μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση & νέκρωση των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου και να διεγείρει τα κύτταρα να ανακτήσουν και να αναγεννηθούν. Επιπλέον, η θεραπεία έχει μεγάλη αναλγητική επίδραση χωρίς παρενέργειες. Επίσης, οι δραστικές ουσίες (π.χ. φάρμακα) μπορούν επίσης να κατανεμηθούν και να απορροφηθούν καλύτερα.

Η θεραπεία Papimi δεν είναι κατάλληλη για ασθενείς με καρδιακούς βηματοδότες ή καρδιακά προβλήματα & για έγκυες γυναίκες.

Ανακαλύψτε τα οφέλη της θεραπείας Papimi στο BHC

Το Papimi μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες & υποστηρίζει δυναμικά τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Papimi, ένας μαγνητικός βρόγχος τοποθετείται απαλά στο σώμα σας, δημιουργώντας μια πύλη για να εισέλθουν τα ερεθίσματα. Για περίπου 9-10 λεπτά, θα βιώσετε μια συμφωνία αισθήσεων, καθώς οι μαγνητικοί παλμοί θα διαπερνούν την ύπαρξή σας. Μια τυπική θεραπεία Papimi αποτελείται από 4-5 από αυτές τις αναζωογονητικές μονάδες

1.

Οργανώστε το ραντεβού σας

Προγραμματίστε τη δική σας συνεδρία Φυσιοθεραπείας

2.

Αξιολόγηση της κατάστασής σας

Οι ειδικοί μας αξιολογούν τις ανάγκες & την τρέχουσα κατάστασή σας

3.

Έναρξη Φυσιοθεραπειών

Εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών Φυσιοθεραπείας που στοχεύουν στις προβληματικές περιοχές

4.

Η αποκάταστασή σας ολοκληρώθηκε!

Επωφεληθείτε από τη συνεχή υποστήριξη & καθοδήγησή μας για να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία & ευεξία

BODY HEALTH CENTER

Αναζητάτε ανακούφιση από τον πόνο,
ταχεία αποκατάσταση & αυξημένη λειτουργικότητα ;

Ζήστε την απόλυτη ανακούφιση από τον πόνο & ξεκλειδώστε τη θεραπευτική δύναμη του σώματός σας με τις εξειδικευμένες τεχνικές Φυσιοθεραπείας του BHC

Ανακαλύψτε όλες τις
Διαδικασίες Φυσιοθεραπείας του BHC

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Start typing to see products you are looking for.
BODY HEALTH CENTER

Επιλέξτε τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν & Προγραμματίστε το ραντεβού σας

BODY HEALTH CENTER ATHENS

Μόλις εγγραφήκατε στο Newsletter μας!

Σύντομα θα λαμβάνετε emails με τα καλύτερα tips για τη βελτίωση της υγείας & της ευεξίας σας, αλλά και μοναδικές προσφορές!