loader image
Rediscover Your Strength

BODY HEALTH CENTER

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

HEAT & CRYOTHERAPY

Στο BHC σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών Θερμότητας & Κρυοθεραπείας αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την ευεξία σας και να υποστηρίζουν τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματός σας. Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας και να διασφαλίζει την άνεσή σας κατά τη διάρκεια των συνεδριών θερμότητας και κρυοθεραπείας.

Στο BHC σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών Θερμότητας & Κρυοθεραπείας αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την ευεξία σας & να υποστηρίζουν τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματός σας.

warme cryotherapie
warme cryotherapie
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ανακαλύψτε Τη Δύναμη Της
Θεραπείας Με Θερμότητα & Της Κρυοθεραπείας

Θεραπεία Θερμότητας & Κρυοθεραπεία
1

Καταπραϋντική Ανακούφιση: Ανακουφίστε τον πόνο & τη φλεγμονές με στοχευμένη θερμοθεραπεία

2

Κρυοθεραπεία: Μειώνει το πρήξιμο & προωθεί την επούλωση

3

Μυϊκή αποκατάσταση: Επιταχύνετε την αποκατάσταση των μυών & βελτιώστε την απόδοση σας

4

Κινητικότητα αρθρώσεων: Βελτιώστε την ευλυγισία & το εύρος κίνησης με θερμότητα & κρυοθεραπεία

5

Χαλάρωση & ανακούφιση από το άγχος: Ζήστε βαθιά χαλάρωση & μείωση του στρες μέσω της θερμοθεραπείας

warme cryotherapie
warme cryotherapie

Ανακαλύψτε τη μεταμορφωτική δύναμη των προηγμένων θεραπειών θερμότητας & κρύου

Οι θεραπείες αιχμής θερμότητας & κρύου μας προσφέρουν μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης της επούλωσης, της διαχείρισης του πόνου & της βελτιωμένης αθλητικής απόδοσης. Ζήστε την καταπραϋντική ανακούφιση της θερμοθεραπείας και τα αναζωογονητικά αποτελέσματα της κρυοθεραπείας καθώς στοχεύουν στις φλεγμονές, προάγουν την κυκλοφορία & βελτιστοποιούν τη συνολική σας ευεξία.

Ενισχυμένη Επούλωση

Επιταχύνετε την ανάρρωση και προάγετε την αναγέννηση των ιστών για ταχύτερη επούλωση

Βέλτιστη Αθλητική Απόδοση

Ενισχύστε την αθλητική σας απόδοση μέσω της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος & της αποκατάστασης των μυών

Αποτελεσματική Αντιμετώπιση Πόνου

Ανακουφίστε αποτελεσματικά τον πόνο και μειώστε τις φλεγμονές με στοχευμένη θεραπεία κρύου & ζέστης

Τι Είναι & Πώς Λειτουργεί η Θερμο - Κρυοθεραπεία ;
Ποια Είναι Τα Οφέλη Για Την Υγεία Σας ;

Η διαθερμία περιλαμβάνει θεραπεία ξηρής θερμότητας για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος & την ελευθερία κινήσεων, ενώ παράλληλα μειώνει τον πόνο και τις φλεγμονές. Η διαθερμία βραχέων κυμάτων παράγει υψηλής συχνότητας, ταλαντούμενη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια & έτσι εξασφαλίζει αυξημένο μεταβολισμό των κυττάρων και χαλαρωτική βαθιά ζεστασιά. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη της θεραπείας διαθερμίας περιλαμβάνουν βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, αυξημένο μεταβολισμό, καθώς και αυξημένη θερμοκρασία των μυών. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής βιώνει πολύ λιγότερο πόνο, λιγότερη δυσκαμψία των ιστών & ανακουφίζεται όλο και περισσότερο από τους μυϊκούς σπασμούς.

Η θεραπεία υπερύθρων με το Brain Light Hydrosun χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου, τη χαλάρωση των μυών και την εξουδετέρωση των συνδρόμων κόπωσης.

Η φύση μας χρησιμεύει ως πρότυπο για αυτό το είδος φωτοθεραπείας. Το φως του ήλιου είναι η αρχική πηγή όλης της ζωής, υπό την επίδραση της οποίας αναπτύχθηκαν τα ζωντανά όντα κατά την εξέλιξη. Γι’ αυτό το αόρατο υπέρυθρο, που μπορεί να γίνει αντιληπτό ως ηλιακή θερμότητα, είναι η πιο συμβατή και φυσική ακτινοβολία θερμότητας από όλα και βοηθά στην ανακούφιση πολλών ασθενειών.

Τώρα, ας τολμήσουμε να εισέλθουμε στον κόσμο της κρυοθεραπείας, μια θεραπεία όπου το κρύο γίνεται ένας ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθειά σας για ευεξία. Η παγοθεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση στοχευμένων ψυχρών θεραπειών για τη δημιουργία θερμοκρασιακών διαφορών που ωφελούν συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας. Με την εξαγωγή θερμότητας τοπικά, η θεραπεία αυτή επιβραδύνει τις διαδικασίες φλεγμονής, δίνοντας στο σώμα σας την ευκαιρία να ανακάμψει και να θεραπευτεί.

Το μυστικό έγκειται στην αγγειοσύσπαση, τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων, η οποία οδηγεί σε μειωμένη ροή αίματος. Αυτή η μείωση της ροής του αίματος όχι μόνο ανακουφίζει από τον πόνο, αλλά συμβάλλει επίσης στην αναστολή των φλεγμονωδών διεργασιών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της κινητικότητας. Επιπλέον, η κρυοθεραπεία μειώνει τη μυϊκή ένταση, προσφέροντας μια αίσθηση ανακούφισης και χαλάρωσης.

Ζήστε τα εκπληκτικά οφέλη της Κρυοθεραπείας στο Body Health Center

Η Κρυοθεραπεία μπορεί επίσης να έχει μεταμορφωτική επίδραση στον χρόνιο πόνο. Αναδιαμορφώνοντας τη μνήμη του πόνου, βοηθά στην απευαισθητοποίηση των αισθητήρων πόνου & στη μείωση της υπερευαισθησίας. Αυτό σημαίνει ότι η παγοθεραπεία όχι μόνο μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση, αλλά μπορεί επίσης να έχει μακροχρόνια οφέλη για χρόνιες παθήσεις, μετεγχειρητική αποκατάσταση, τραυματισμούς και μυϊκή ένταση.

1.

Οργανώστε το ραντεβού σας

Προγραμματίστε τη δική σας συνεδρία Φυσιοθεραπείας

2.

Αξιολόγηση της κατάστασής σας

Οι ειδικοί μας αξιολογούν τις ανάγκες & την τρέχουσα κατάστασή σας

3.

Έναρξη Φυσιοθεραπειών

Εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών Φυσιοθεραπείας που στοχεύουν στις προβληματικές περιοχές

4.

Η αποκάταστασή σας ολοκληρώθηκε!

Επωφεληθείτε από τη συνεχή υποστήριξη & καθοδήγησή μας για να διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία & ευεξία

BODY HEALTH CENTER

Αναζητάτε ανακούφιση από τον πόνο,
ταχεία αποκατάσταση & αυξημένη λειτουργικότητα ;

Ζήστε την απόλυτη ανακούφιση από τον πόνο & ξεκλειδώστε τη θεραπευτική δύναμη του σώματός σας με τις εξειδικευμένες τεχνικές Φυσιοθεραπείας του BHC

Ανακαλύψτε όλες τις
Διαδικασίες Φυσιοθεραπείας του BHC

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Start typing to see products you are looking for.
BODY HEALTH CENTER

Επιλέξτε τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν & Προγραμματίστε το ραντεβού σας

BODY HEALTH CENTER ATHENS

Μόλις εγγραφήκατε στο Newsletter μας!

Σύντομα θα λαμβάνετε emails με τα καλύτερα tips για τη βελτίωση της υγείας & της ευεξίας σας, αλλά και μοναδικές προσφορές!