loader image
Align. Heal. Thrive

BODY HEALTH CENTER

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ PILATES & YOGA

REHABILITATION

PILATES & YOGA

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του θεραπευτικού Pilates & της Yoga, όπου η δύναμη της κίνησης συναντά την τέχνη της θεραπείας. Αν αναζητάτε μια πιο διαδραστική και ελκυστική προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας σας, ήρθατε στο σωστό μέρος. Το θεραπευτικό Pilates και η Yoga είναι ειδικές μορφές άσκησης που υπερβαίνουν την τυπική ρουτίνα γυμναστικής. Ενσωματώνουν συγκεκριμένες ασκήσεις, τεχνικές προσεκτικής αναπνοής & την ηρεμιστική πρακτική του διαλογισμού για την αντιμετώπιση & ανακούφιση ενός ευρέος φάσματος ιατρικών παθήσεων.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του θεραπευτικού Pilates & της Yoga, όπου η δύναμη της κίνησης συναντά την τέχνη της θεραπείας.

medical_pilates_rehabilitation_bs1 (11)
medical pilates rehabilitation
REHABILITATION

Ανακαλύψτε περισσότερα για το
Θεραπευτικό Pilates & Yoga

medical pilates yoga
1

Σύνδεση μυαλού-σώματος: Καλλιεργήστε την ισορροπία & την αρμονία μέσω του Medical Pilates & της Yoga

2

Ευλυγισία & Δύναμη: Βελτιώστε την ευλυγισία σας & δώστε δύναμη με στοχευμένες ασκήσεις

3

Ευθυγράμμιση στάσης σώματος: Βελτιώστε τη στάση & την ευθυγράμμιση για βέλτιστη μηχανική λειτουργία του σώματος

4

Εσωτερική Ηρεμία & Χαλάρωση: Βιώστε βαθιά ηρεμία & χαλάρωση μέσα από πρακτικές ενσυνείδητης κίνησης

medical pilates rehabilitation
medical pilates rehabilitation

Γνωρίστε τη μεταμορφωτική δύναμη του θεραπευτικού Pilates & Yoga

Οι πρακτικές αυτές συνιστώνται ανεπιφύλακτα από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές ως αποτελεσματικές μέθοδοι για την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη, τις αρθρώσεις, τις ημικρανίες, τις διαταραχές του ύπνου και πολλές άλλες παθήσεις.

Ενίσχυση της Φυσικής Ενδυνάμωσης

Αναπτύξτε την εσωτερική δύναμή σας & τη συνολική μυϊκή αντοχή

Ενεργοποιήστε τη σύνδεση μυαλού & σώματος

Καλλιεργήστε την ενσυνειδητότητα, μειώστε το στρες & ενισχύστε την αυτογνωσία

Προοδευτική Προπόνηση

Σταδιακά αυξήστε την ένταση για να επιτύχετε σταθερή πρόοδο και αποτελέσματα

MEDICAL PILATES & YOGA

Τι είναι & πώς λειτουργεί το θεραπευτικό Pilates & Yoga ;
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ;

Η ομορφιά του θεραπευτικού Πιλάτες & της Γιόγκα είναι η προσβασιμότητά τους. Είτε προτιμάτε μια ατομική συνεδρία είτε απολαμβάνετε την ενέργεια ενός ομαδικού πλαισίου, μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να αναζητήσετε καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο δάσκαλο γιόγκα ή εκπαιδευτή Pilates που διαθέτει βαθιά κατανόηση της ανατομίας και των ιατρικών πτυχών. Με την τεχνογνωσία τους, μπορούν να προσαρμόσουν τις ασκήσεις στις δικές σας ειδικές ανάγκες & προκλήσεις.

Φέρνοντας το σώμα σας σε αρμονία και ενισχύοντας τις αυτοθεραπευτικές του δυνάμεις, το θεραπευτικό Πιλάτες και η γιόγκα σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο της ευεξίας σας. Οι προσεκτικά επιλεγμένες ασκήσεις ανταποκρίνονται στις ατομικές σας απαιτήσεις, στοχεύουν στις περιοχές που σας απασχολούν και σας προσφέρουν ανακούφιση. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ασκήσεων αναπνοής και τεχνικών χαλάρωσης βοηθά στη μείωση των επιπέδων άγχους και στην προώθηση μιας ισχυρότερης σύνδεσης μεταξύ του σώματος και του νου σας. Αυτή η έμφαση στη χαλάρωση, τη μείωση του στρες και την επίτευξη εσωτερικής γαλήνης και πνευματικής διαύγειας κάνει το θεραπευτικό Pilates & τη Yoga να ξεχωρίζουν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το θεραπευτικό Pilates και η Γιόγκα μπορούν να συμπληρώσουν άλλες ιατρικές θεραπείες ή να χρησιμεύσουν ως αυτόνομες θεραπείες. Προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση της υγείας σας, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τις σωματικές πτυχές αλλά και την ψυχική & συναισθηματική ευεξία. Μαζί, γίνονται ισχυρά εργαλεία στο ταξίδι σας προς την ανακούφιση από τον πόνο και τη βελτίωση της συνολικής σας υγείας.

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε για τη διαφορά μεταξύ της θεραπευτικής Γιόγκα και του θεραπευτικού Πιλάτες. Ενώ & οι δύο μέθοδοι μοιράζονται το στόχο της βελτίωσης της ευεξίας σας, διαφέρουν ως προς την πρωταρχική τους εστίαση και την υποκείμενη φιλοσοφία τους.

Η θεραπευτική Γιόγκα επικεντρώνεται στη χαλάρωση & την ψυχική υγεία. Μέσω της πρακτικής της, θα ανακαλύψετε ότι αγκαλιάζετε την ηρεμία & καλλιεργείτε το μυαλό σας.

Θεραπευτικό pilates – yoga
Θεραπευτικό pilates – yoga

Το θεραπευτικό Pilates δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση και τη μυϊκή ενδυνάμωση, προάγοντας τη ζωτικότητα και την ανθεκτικότητα.

Στο Body Health & Rehabilitation Center Athens, κατανοούμε ότι οι ανάγκες του καθενός είναι μοναδικές. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους – έναν συνδυασμό θεραπευτικής γιόγκα και θεραπευτικού πιλάτες, ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στο να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας, παρέχοντας σημαντικές συμβουλές και δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που έχει σχεδιαστεί για να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα.

1.

Οργανώστε το ραντεβού σας

Προγραμματίστε τη δική σας συνεδρία θεραπευτικού Pilates & Yoga

2.

Αξιολόγηση της κατάστασής σας

Αξιολόγηση της φυσικής σας κατάστασης & σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος

3.

Εξατομικευμένη προπόνηση

Ξεκινήστε εξειδικευμένες συνεδρίες θεραπευτικού Pilates & Yoga

4.

Η αποκάταστασή σας ολοκληρώθηκε!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη σας & διατηρήσετε τη βέλτιστη υγεία & ευεξία

BODY HEALTH CENTER

Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε
την ποιότητα ζωής σας ;

Ξεκλειδώστε τις θεραπευτικές δυνατότητες του σώματός σας με τις εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης που προσφέρουμε στο BHC

Δείτε όλες τις
Θεραπείες Αποκατάστασης

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ας μείνουμε σε επαφή
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

HEALTH TIPS & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Start typing to see products you are looking for.
BODY HEALTH CENTER

Επιλέξτε τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν & Προγραμματίστε το ραντεβού σας

BODY HEALTH CENTER ATHENS

Μόλις εγγραφήκατε στο Newsletter μας!

Σύντομα θα λαμβάνετε emails με τα καλύτερα tips για τη βελτίωση της υγείας & της ευεξίας σας, αλλά και μοναδικές προσφορές!